Vonzzad be és tartsad meg a legjobbakat cégedbe

Munkahelyeink.hu segíti a munkáltatókat hogy több minőségi jelentkezőt fogadjon és ugyanakkor top munkáltatói brandjét is építse

Hozd létre itt a fiókot
  • Employer branding
  • Jobbing/közvetítés
  • Reklám

Employer branding

Ez régóta több, mint a HR részlegek egy másik feladata. Valójában az employer branding építési stratégia a marketing és a HR részlegek közös erőfeszítése kell legyen, a vállalat vezérigazgatójával együtt.

Ily módon, az employer branding azokra az erőfeszítésekre értendő, melyek által létrehozunk - jól átgondolt akciókkal - egy olyan állandó csatornát a tehetségek számára, ahol összehangoljuk azok fejlettségi szintjét a cég igényeivel. Az awareness fázisával kezdve, folytatva a megszerzéssel egészen a referralig, egy tehetség megszerzése a cég számára, nagymértéken hasonlatos egy szabvány értékesítési folyamathoz.

Miként segít az employer branding a következő oldalon Munkahelyeink.hu

A toborzási idő csökkentése 20%-al

50%-nál magasabb megjelenés interjúknál

A toborzási költségek csökkentése

A megtartási ráta emelése

Láss több részletet

Jobbing/közvetítés

A következő szolgáltatás JOBBING a(z) Munkahelyeink.hu oldalon, válaszként született a felhasználóink azon igényére, hogy közvetlenül jelentkezni tudjanak a felületről annál a cégnél, amiről éppen olvasnak.

Egy pályázó átlagosan legalább 5 véleményt olvas el a következő oldalon Munkahelyeink.hu mielőtt pályázna egy munkahelyre. A jobbing megoldások a következőn Munkahelyeink.hu abban differenciálodnak, hogy lehetőség van arra, hogy csak azokat a felhasználókat célozza meg, akiket érdekel a hirdető vagy hasonló cég.

Munkahely meghirdetési megoldásaink éves előfizetés alapján működnek, melyekért korlátlan számú munkahelyet tehet közzé a következő platformon Munkahelyeink.hu.

Láss több részletet

Reklám

Több mint 500.000 látogatóval minden hónapban, több mint 500.000 regisztrált felhasználóval és több mint 2.000.000 havi megjelenítéssel, Munkahelyeink.hu a következő országban lévő cégeknek Magyarország biztosítani tud egy új promóciós csatornát, mellyel növelhetik brandjük láthatóságát és a versenytársakhoz viszonyított differenciálódást.

Video a homepage-en

Promóció az egyetemista szekcióban

Promóció a versenytársak profilján

Láss több részletet

Az alkalmazottak iránt elkötelezett online közösség vagyunk, a következő országban Magyarország és megoldásaink jelentik a különbséget az érintett munkaadók toborzási folyamataiban.

Használd ki az összes általuk felkínált előnyt!

Lépj kapcsolatba értékesítő csapatunkkal és tudj meg több részletet.

EMPLOYER BRANDING, REKLÁMOZÁS és JOBBING/KÖZVETÍTÉS