Nyerd meg és tartsd meg a legjobbakat a céged számára!

A Munkahelyeink.hu abban segíti a munkáltatókat, hogy több jó minőségű jelentkezőt vonzzanak be és kiemelkedő munkáltatói brandet építsenek.

Hozz létre munkáltatói fiókot!
  • Employer branding
  • Állásközvetítés
  • Promóció

Employer branding

A munkáltatói brand építése nem csak a HR feladata, hanem sokkal inkább a marketing, a HR és a vállalat vezetésének összehangolt közös erőfeszítése.

A munkáltatói brandépítésbe tartoznak mindazok a jól átgondolt lépések, amelyek létrehozzák az állandó csatornákat a tehetséges munkavállalók bevonzására összhangba hozva a cég és a munkavállalók igényeit. A munkáltató ismertségének növelésétől kezdve a munkavállaló felvételén át a későbbi munkavállalói ajánláson át érkező új kollégákig a tehetséges munkavállalók megnyerése sokban hasonlít egy értékesítési folyamathoz.

Hogyan segít a Munkahelyeink.hu oldal a munkáltatói brandépítésben?

20%-kal rövidebb toborzási idő

50%-kal magasabb interjú részvétel

A toborzási költségek csökkentése

A megtartási ráta növelése

Bővebb információ

Állásközvetítés

Az Állásközvetítési szolgáltatás a Munkahelyeink.hu oldal felhasználóinak igényére válaszul született annak érdekében, hogy közvetlenül pályázhassanak a cégeknél, amikről olvasnak.

Egy pályázó átlagosan legalább öt véleményt olvas el a Munkahelyeink.hu oldalon, mielőtt leadná a jelentkezését. A Munkahelyeink.hu oldal állásközvetítési szolgáltatásai abban különböznek, hogy lehetővé teszik a cégek számára azoknak a felhasználóknak a megcélzását, akiket érdekel a hirdető, vagy a hozzá hasonló cégek.

Állásközvetítési megoldásaink éves előfizetés keretében működnek, és korlátlan számú álláshirdetés közzétételét teszik lehetővé a Munkahelyeink.hu oldalon.

Bővebb információ

Promóció

Több mint 500.000 látogatóval minden hónapban, több mint 500.000 regisztrált felhasználóval és több mint 2.000.000 havi megjelenítéssel, Munkahelyeink.hu a következő országban lévő cégeknek Magyarország biztosítani tud egy új promóciós csatornát, mellyel növelhetik brandjük láthatóságát és a versenytársakhoz viszonyított differenciálódást.

Videó a honlapon

Egyetemistáknak szóló promóció

Reklámlehetőség a versenytársak profilján

Bővebb információ

A magyarországi munkavállalók iránt elkötelezett online közösség vagyunk. Megoldásaink megváltoztatják a nálunk megjelenő munkaadók toborzási folyamatait.

Használd ki az előnyöket, amiket kínálunk!

Bővebb információért keresd értékesítőinket és tudd meg a részleteket!

EMPLOYER BRANDING, REKLÁMOZÁS és ÁLLÁSKÖZVETÍTÉS